Αποφάσισαν επανέναρξη του πρωταθλήματος

Αποφάσισαν επανέναρξη του πρωταθλήματος

Τα αρμόδια όργανα στην Τσεχία, πήραν την απόφαση το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και πάλι στις 8 Ιουνίου, χωρίς όμως την παρουσία θεατών ως την ολοκλήρωση του.

Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε και ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Υγείας της χώρας, Άνταμ Βόιτεχ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αν όλα πάνε καλά, θα είναι ρεαλιστικό να ξεκινήσουμε τους αγώνες στις 8 Ιουνίου. Αναμετρήσεις όπου οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά».

Να θυμίσουμε πως με έξι αγωνιστικές να απομένουν στην Τσεχία, η Σλάβια Πράγας είναι στην 1η θέση με οχτώ βαθμούς διαφορά από την Βικτόρια Πλζεν.

Πηγή: www.sportime.gr

The post Αποφάσισαν επανέναρξη του πρωταθλήματος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE