ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά τα μέλη της ηγεσίας του ΟΚΥπΥ στα διαγνωστικά τεστ του covıd-19

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά τα μέλη της ηγεσίας του ΟΚΥπΥ στα διαγνωστικά τεστ του covıd-19

Αρνητικά στον covid 19  είναι τα διαγνωστικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν  ο πρόεδρος  του ΟΚΥπΥ Μάριος Παναγίδης και ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ Χρίστης Λοϊζίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Η ηγεσία του ΟΚΥπΥ συμμετείχε σε σύσκεψη με στέλεχος του ΓΝ Πάφου που διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού .

Στην σύσκεψη με το στέλεχος του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης μετά την επιστροφή του από τον αυτοπεριορισμό για 14 μέρες, οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες υψηλής προστασίας ενώ  παρακάθισαν  σε απόσταση  τουλάχιστον δυο μέτρων ο ένας από τον άλλο και αφήνοντας πόρτες και παράθυρα ανοικτά.

Στο μεταξύ, θετικά εξελίσσεται η κατάσταση του στελέχους του ΓΝ Πάφου ο οποίος είναι απύρετος αλλά του χορηγείται οξυγόνο και η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Πάφου που ήρθαν σε επαφή με το στέλεχος του Νοσοκομείου υποβλήθηκαν σε σχετική δειγματοληψία στο Ιατρείο Δημόσιας Υγείας ενώ και σε όλο το προσωπικό του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης θα γίνει επαναληπτικός έλεγχος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.