ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην Πενταδακτύλου κι έκαναν τους νταήδες – Τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην Πενταδακτύλου κι έκαναν τους νταήδες – Τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία

Δεν φτάνει που περιφέρονταν παράνομα στο κέντρο της Λευκωσίας, φαίνεται πως ήθελαν και τα ρέστα. Τουλάχιστον αυτό συνάγεται από την επίσημη θέση της Αστυνομίας.

Ο λόγος για τέσσερα άτομα που κινούνταν στην οδό Πενταδακτύλου παραβιάζοντας το διάταγμα στο πλαίσιο του Περί Λοιμοαθάρσεως Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν μέλη της δύναμης τους εντόπισαν στο σημείο και τους ζήτησαν τα σχετικά πιστοποιητικά, όχι μόνο ήταν αρνητικοί αλλά και αντέδρασαν.

Τελικά τα τέσσερα πρόσωπα τέθηκαν υπό σύλληψη και το πρωί της Τετάρτης (15/04) θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Βάσει της πληροφόρησής μας, πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς με καταγωγή από αφρικανική χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:10 (14/04).

*Φωτογραφία αρχείου

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE