ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα παλιά τους παπούτσια το διάταγμα Μαζεύτηκαν 21 άτομα να παίξουν ποδόσφαιρο - €6.300 το πρόστιμο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα παλιά τους παπούτσια το διάταγμα  Μαζεύτηκαν 21 άτομα να παίξουν ποδόσφαιρο - €6.300 το πρόστιμο

Κάποιοι επιμένουν έχουν γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα διατάγματα (βλ. Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο) που εκδόθηκαν για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ακριβά πλήρωσαν την απόφασή τους να παίξουν ποδόσφαιρο σε ανοικτό χώρο στην οδό Ζωτίμου, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού 21 Σύροι, οι οποίοι καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από πληροφορία, αστυνομικοί  διενήργησαν επιχείρηση στην περιοχή, όπου εντοπίστηκαν οι 21 Σύροι, ηλικίας από 20 μέχρι 35 χρόνων,  να παίζουν ποδοσφαιρικό αγώνα. Όλοι καταγγέλθηκαν με εξώδικο 300 ευρώ έκαστος (συνολικά 6400 ευρώ).
 
Εξάλλου σήμερα Μεγάλη Τριτη 14/4, από τις 06:00 μέχρι τις 17:30, τα περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού διενήργησαν 3.934 ελέγχους από τους οποίους προέκυψαν άλλες 46 καταγγελίες, 17 καταγγελίες οχημάτων και 29 καταγγελίες πεζών.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE