ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα παλιά τους παπούτσια το διάταγμα Μαζεύτηκαν 21 άτομα να παίξουν ποδόσφαιρο - €6.300 το πρόστιμο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα παλιά τους παπούτσια το διάταγμα  Μαζεύτηκαν 21 άτομα να παίξουν ποδόσφαιρο - €6.300 το πρόστιμο

Κάποιοι επιμένουν έχουν γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα διατάγματα (βλ. Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο) που εκδόθηκαν για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ακριβά πλήρωσαν την απόφασή τους να παίξουν ποδόσφαιρο σε ανοικτό χώρο στην οδό Ζωτίμου, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού 21 Σύροι, οι οποίοι καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από πληροφορία, αστυνομικοί  διενήργησαν επιχείρηση στην περιοχή, όπου εντοπίστηκαν οι 21 Σύροι, ηλικίας από 20 μέχρι 35 χρόνων,  να παίζουν ποδοσφαιρικό αγώνα. Όλοι καταγγέλθηκαν με εξώδικο 300 ευρώ έκαστος (συνολικά 6400 ευρώ).
 
Εξάλλου σήμερα Μεγάλη Τριτη 14/4, από τις 06:00 μέχρι τις 17:30, τα περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού διενήργησαν 3.934 ελέγχους από τους οποίους προέκυψαν άλλες 46 καταγγελίες, 17 καταγγελίες οχημάτων και 29 καταγγελίες πεζών.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE