ΚΥΠΡΟΣ: Η τραγική ιστορία 72χρονου- Βρισκόταν στο νησί μας για διακοπές και η σύντροφός του πέθαινε από κορωνοϊό

ΚΥΠΡΟΣ:  Η τραγική ιστορία 72χρονου- Βρισκόταν στο νησί μας για διακοπές και η σύντροφός του πέθαινε από κορωνοϊό

Εγκλωβισμένος στην κατεχόμενη Κύπρο βρίσκεται 72χρονος από το Πλίμουθ της Βρετανίας. Ο ηλικιωμένος άντρας πέραν από το προσωπικό του πρόβλημα, βιώνει και πολύ δύσκολες ώρες καθώς έχασε την σύντροφό του η οποία προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό

Όπως μεταφέρει ο 72χρονος Peter Joanknecht είχε έρθει στην Κύπρο για να επισκεφθεί την αδελφή του και είχε εισιτήριο επιστροφής στην Βρετανία στις 31 Μαρτίου. Μετά όμως την απαγόρευση των πτήσεων έμεινε «εγκλωβισμένος» στα κατεχόμενα ενώ δεν μπορούσε να έχει επικοινωνία ούτε με τη σύντροφό του, Diane Howe, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία 26χρονια.

Δυστυχώς δεν άργησαν να έρθουν τα «μαύρα μαντάτα» από την Βρετανία, καθώς η σύντροφος του λίγες ώρες μετά που διαγνώστηκε με κορωνοϊό, άφησε την τελευταία της πνοή.

Τώρα ο 72χρονος εκλιπαρεί να βρεθεί ένας τρόπος να γυρίσει στη Βρετανία, ώστε να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του, της οποίας δεν μπορούσε να κρατήσει το χέρι και να μιλήσεις στις τελευταίες της στιγμές.

Καταγγέλλει παράλληλα πως πολλοί άλλοι Βρετανοί είναι παγιδευμένοι στα κατεχόμενα, χωρίς να υπάρχει πλάνο για το πώς θα επιστρέψουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE