Ποτέ: Να φορέσει το «χρυσό» παπούτσι

Ποτέ: Να φορέσει το «χρυσό» παπούτσι

Ο Ποτέ έχει βάλει πλώρη για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ μέχρι στιγμής.

Αν προσθέσουμε και τα δύο που σημείωσε στην Ευρώπη, τότε ο επιθετικός από το Μπενίν έχει ένα εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο, που φανερώνει την σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως όποτε σκοράρει ο Ποτέ, η Ομόνοια σχεδόν πάντα κερδίζει. Το τελευταίο του γκολ σημειώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, όταν οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει την Αγία Νάπα. Την επόμενη αγωνιστική ο Ποτέ τραυματίστηκε στο ματς με τον Απόλλωνα και το «κανόνι» σίγησε. Μετά από μια περίοδο που χρειάστηκε ο ποδοσφαιριστής για να βρει ρυθμό, παρουσιάζεται έτοιμος να βοηθήσει εκ νέου την ομάδα στο σκοράρισμα.

Τον έχει ανάγκη η Ομόνοια και ο ίδιος παρουσιάζεται αποφασισμένος να αποκτήσει ξανά την σχέση που είχε με τα δίχτυα και στο φινάλε να φορέσει και το «χρυσό» παπούτσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία της Γενικής Γραμματέως (ΓΓ) του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κας Thérèse Blanchet.

BEST OF TOTHEMAONLINE