Η διπλή «ΜΑΧΑΙΡΙΑ» που θέλει να ξεχάσει ο Σωφρόνης Αυγουστή

Η διπλή «ΜΑΧΑΙΡΙΑ» που θέλει να ξεχάσει ο Σωφρόνης Αυγουστή

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, στις δηλώσεις που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (14-04-2020) στον Super Sport FM, αναφέρθηκε και στη βδομάδα που τον έχει πληγώσει αρκετά στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.

Ήταν τον Μάη του 2018, όταν μέσα σε μερικές μέρες, έχασε το πρωτάθλημα από τον ΑΠΟΕΛ και το κύπελλο από την ΑΕΚ, δύο παιχνίδια που έγιναν στο ΓΣΠ.

«Έχω περάσει αρκετά μέσα σε μία εβδομάδα που χάσαμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς πως ήμουν αυτές τις ημέρες. Ελπίζω να μην μου τύχει ξανά και να μην το ζήσω ξανά. Όταν προσπαθείς μέχρι το τέλος, έχοντας μία πολύ καλή ομάδα, να είσαι εκεί στις εγχώριες διοργανώσεις, να μπαίνει η ομάδα στους ομίλους, να συνεχίζεις την καλή πορεία και στο τέλος να μην καταφέρεις να παίρνεις κάτι, ήταν κάτι πολύ άσχημο. Μέσω του ποδοσφαίρου μαθαίνεις όμως να επιβιώνεις και στις καλές και στις κακές στιγμές».

Διαβάστε επίσης: 

Αυγουστή: «Να βρεθούν οι λύσεις και σε αυτά τα θέματα…»

Ο Αυγουστή… ΒΡΗΚΕ δίκαιο στον Κετσπάγια – «Κάποιοι είχαν και κάποια θέματα…»

 

The post Η διπλή «ΜΑΧΑΙΡΙΑ» που θέλει να ξεχάσει ο Σωφρόνης Αυγουστή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE