ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αυξάνονται συνεχώς οι ασθενείς στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Αυξάνονται συνεχώς οι ασθενείς στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Δύο νέοι ασθενείς σε διάστημα δέκα ημερών, προστέθηκαν στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου , σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Πάφου δρα Λάκη Γιουκκά, σημειώνοντας πως η λειτουργία της Μονάδας Αιμοκάθαρσης συνεχίζεται κανονικά όπως και πριν την κρίση της πανδημίας .

Ήδη, είπε ο δρα Γιουκκάς, άρχισαν να βλέπουν και ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων, αναφέροντας ενδεικτικά, πως ο  αριθμός των ασθενών συνεχώς αυξάνεται, αφού σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες ένας νέος ασθενής εισάγεται στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE