Στους 99 οι θάνατοι στην Ελλάδα από κορωνοϊό, 2145 τα συνολικά κρούσματα

Στους 99 οι θάνατοι στην Ελλάδα από κορωνοϊό, 2145 τα συνολικά κρούσματα

Στους 99 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις σημερινές (Δευτέρα 13/4) ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν 31 νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 2145. Σημειώνεται, επίσης, ότι έχουν διεξαχθεί περισσότερα από 43, 000 δείγματα.
 
Ο υπεύθυνος του ελληνικού Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε ότι επιτροπή του Υπουργείου με επικεφαλής τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών προχωρά σε μελέτη αναφορικά με όσους έχουν αναρρώσει από κορωνοϊό προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα σε σχέση με τις θεραπείες που ακολουθούνται.
 
Παράλληλα, ο λοιμωξιολόγος ανέφερε πως μετά από τη λοίμωξη οι περισσότεροι θα έχουν κάποιο βαθμό ανοσίας που θα κρατήσει ένα έτος με πιθανή μείωση μετά. Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα επαναλοίμωξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE