ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Υπάλληλοι σε μονάδα παραγωγής αρτοποιείου τα 12 νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν μέσω των 20.000 τεστ- Στη Λάρνακα η βάση τους

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Υπάλληλοι σε μονάδα παραγωγής αρτοποιείου  τα 12 νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν μέσω των 20.000 τεστ- Στη Λάρνακα η βάση τους

Δύο επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν τη Δευτέρα 13/4 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

 
Πρόκειται για ένα επαγγελματία υγείας και ένας ασθενή του Νοσοκομείου, που περιλαμβάνονται μεταξύ των 29 νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας.


Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ τα 12 από τα 29 νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά που αφορούν εργαζόμενους στον ίδιο χώρο, είναι υπάλληλοι σε μονάδα παραγωγής αρτοποιείου στη Λάρνακα.


 Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η λήψη δειγμάτων από το προσωπικό του Νοσοκομείου για τη διενέργεια τεστ.
 
Συνολικά 74 άνθρωποι σήμερα και 27 άτομα χθες, από το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό έδωσαν δείγμα ενώ η διαδικασία δειγματοληψίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

 
Εξάλλου μετά την επιβεβαίωση ότι ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λάρνακας, κρίθηκε σκόπιμο, για λόγους δημόσιας υγείας, η δειγματοληψία βα γίνει σε όλο το προσωπικό του Νοσηλευτηρίου.
 
Σημειώνεται ότι στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου νοσηλεύονται συνολικά 18 άτομα ως ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE