Στα κρατητήρια για τέσσερις ημέρες – Κατηγορούνται για κλοπή χαλκού από συγκρότημα διαμερισμάτων

Στα κρατητήρια για τέσσερις ημέρες – Κατηγορούνται για κλοπή χαλκού από συγκρότημα διαμερισμάτων

Στα κρατητήρια για τέσσερις ημέρες οι δύο ύποπτοι από την Πάφο, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα χαλκού.

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 37 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και δημόσιας εξύβρισης.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για Ελληνοκύπριους που διαμένουν στην Πάφο στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε αρκετή ποσότητα χαλκού στη Γεροσκήπου.

Ανακρινόμενος ο ένας εκ των δύο είπε πως την ποσότητα χαλκού την εντόπισε κοντά σε ανεγειρόμενο συγκρότημα διαμερισμάτων.

Το δεύτερο πρόσωπο ωστόσο δεν ανέφερε οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE