ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: 22χρονος έκανε 6 παραβάσεις του διατάγματος -Έκανε ράλι με φιμέ γυαλιά και σπορ αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: 22χρονος έκανε 6 παραβάσεις του διατάγματος -Έκανε ράλι με φιμέ γυαλιά και σπορ αυτοκίνητο

Παράγινε το κακό με 22χρονο στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία της πόλης προχώρησε στη σύλληψή του εντός του Σαββατοκύριακου, με την Τροχαία Λεμεσού να καταχωρεί άμεσα υπόθεση σε βάρος του.

Ο εν λόγω νεαρός παραβίασε έξι συνολικά φορές το διάταγμα που αφορά τον περιορισμό στις διακινήσεις, καθώς όποτε η Αστυνομία του έκανε σήμα για να σταματήσει, αυτός διέφευγε.

Οδηγούσε σπορ αυτοκίνητο με φιμέ γυαλιά, χωρίς να φέρει αριθμούς εγγραφής κι αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα κατάφερνε να διαφεύγει.

Εννοείται ότι εκτός από το διάταγμα προχώρησε σε σωρεία άλλων παραβάσεων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν από τις 05/04 μέχρι και τις 12/04, σε περίοδο μιας εβδομάδας.


Τελικά πιάστηκε στη φάκα τη νύχτα του Σαββάτου (11/04) προς ξημερώματα Κυριακής (12/04).

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε γίνει γνωστό κατά πόσον το δικαστήριο θα αποφάσιζε την κράτησή του ως υποδίκου.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE