Ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την αναβολή του γάμου του

Ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την αναβολή του γάμου του

Τον γάμο τους αναγκάστηκε να ακυρώσει ζευγάρι της Κυπριακής showbiz καθώς ο κορωνοιός του χάλασε τα σχέδια.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια και συνάδελφο δημοσιογράφο του ThemaOnline και της World News Media, Έλενα Τσιακούπη και τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (ΕΝΠ ) Βασίλη Βαλλιάνο.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ, είχαν προγραμματισμένο πολιτικό γάμο για τις 28 Μαρτίου, ο οποίος αναβλήθηκε και τον θρησκευτικό τους γάμο που θα γινόταν τον Ιούνιου στην Σαντορίνη που μάλλον θα αναβληθεί.

Η οικονομική δυσκολία είναι προφανές, καθώς ένας γάμος έχει πάρα πολλά έξοδα αλλά η υγειά είναι πάνω από όλα.

Το ζευγάρι διανύει όμως μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς εκτός από τον μικρό Στάθη – Παναγιώτη που είναι ο πρώτος καρπός του έρωτα τους, ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Όσο για το πότε θα γίνει ο γάμος αυτό θα εξαρτηθεί με το πότε θα τελειώσει η πανδημία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη πατώντας εδώ (01:31:12)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE