ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αυστηρά μέτρα ελέγχου στα γηροκομεία

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αυστηρά μέτρα ελέγχου στα γηροκομεία

Η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) ζητά χωρίς καθυστέρηση όπως ληφθούν όλα τα αναγκαία και αυστηρά μέτρα ελέγχου στα γηροκομεία.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΕΚΥΣΥ εκφράζει την ανησυχία της για τα κρούσματα κορωνοϊού σε άτομα που διέμεναν σε γηροκομεία, αναφέροντας ότι επιβάλλεται τόσο από πλευράς Υπουργείου Υγείας, όσο και από πλευράς του Υπουργείου Εργασίας και των διευθύνσεων των γηροκομείων να πάρουν χωρίς καθυστέρηση όλα τα αναγκαία και αυστηρά μέτρα ελέγχου, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.