Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, σε δρόμο στον Άγιο Τύχωνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια να προσκρούσει σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας.
Ο άτυχος Χριστοδούλου, ο οποίος έφερε προστατευτική ζώνη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.
Η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Φωτογραφία Αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις