Το ανατρεπτικό τρέιλερ του Νίκου Μουτσινά  – VIDEO

Το ανατρεπτικό τρέιλερ του Νίκου Μουτσινά  – VIDEO

Την Δευτέρα του Πάσχα επειστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς, εν μέσω καραντίνας και κορονοϊού, στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ και στην Κύπρου του Sigma.

Ύστερα από την αναγκαστική παύση των ζωντανών του εκπομπών, το “Καλό μεσημεράκι” θα είναι και πάλι η αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται τη Δευτέρα 20 Απριλίου με το “Καλό μεσημεράκι, καραντίνα edition” στον ΣΚΑΪ.

“Τι περιμένατε; Ότι θα καθόμουν με σταυρωμένα χέρια… Όχι! Και στην καραντίνα θα κάνουμε εκπομπή! Καλό μεσημεράκι, καραντίνα edition” σημειώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής στο νέο τρέιλερ, συμπληρώνοντας με χιούμορ πως “κοιμηθείτε όσο προλαβαίνετε, παιδιά, έρχομαι”!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέοι Ε/κ και Τ/κ μιλούν για την εισβολή του 1974 και το Κυπριακό - Μνήμες, απόσταση και ένα κοινό όραμα

Νέοι Ε/κ και Τ/κ μιλούν για την εισβολή του 1974 και το Κυπριακό - Μνήμες, απόσταση και ένα κοινό όραμα

Πενήντα και πλέον χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974, η Κύπρος παραμένει ένα νησί διαιρεμένο.