Στη φυλακή θα περάσει το τριήμερο 26χρονο βαποράκι

Στη φυλακή  θα περάσει το τριήμερο 26χρονο βαποράκι

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στον 26χρονο ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο .

Ο 26χρονος συνελήφθη στην Πάφο και  τέθηκε  υπό κράτηση  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με  διερευνώμενη υπόθεση για παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην κατοχή του 26χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ρητίνη κάνναβης, βάρους 27 γραμμαρίων περίπου, καθώς και ποσότητα κάνναβης 67 γραμμαρίων περίπου.

Ανακρινόμενος ο 26χρονος αρνήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE