Στη φυλακή θα περάσει το τριήμερο 26χρονο βαποράκι

Στη φυλακή  θα περάσει το τριήμερο 26χρονο βαποράκι

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στον 26χρονο ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο .

Ο 26χρονος συνελήφθη στην Πάφο και  τέθηκε  υπό κράτηση  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με  διερευνώμενη υπόθεση για παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην κατοχή του 26χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ρητίνη κάνναβης, βάρους 27 γραμμαρίων περίπου, καθώς και ποσότητα κάνναβης 67 γραμμαρίων περίπου.

Ανακρινόμενος ο 26χρονος αρνήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE