Στη φυλακή θα περάσει το τριήμερο 26χρονο βαποράκι

Στη φυλακή  θα περάσει το τριήμερο 26χρονο βαποράκι

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στον 26χρονο ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο .

Ο 26χρονος συνελήφθη στην Πάφο και  τέθηκε  υπό κράτηση  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με  διερευνώμενη υπόθεση για παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην κατοχή του 26χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ρητίνη κάνναβης, βάρους 27 γραμμαρίων περίπου, καθώς και ποσότητα κάνναβης 67 γραμμαρίων περίπου.

Ανακρινόμενος ο 26χρονος αρνήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.