Ένας Κύπριος πορτιέρο στην κορυφαία ενδεκάδα ξένων παικτών της Παρτιζάν!

Ένας Κύπριος πορτιέρο στην κορυφαία ενδεκάδα ξένων παικτών της Παρτιζάν!

Ο Κύπριος τερματοφύλακας, Νικόλας Ασπρογένους, έχει συμπεριληφθεί από την ιστοσελίδα b92.net, στην καλύτερη ενδεκάδα ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν ποτέ στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Ο Ασπρογένους ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα, αγωνίστηκε στη Σερβική ομάδα από το 2004 μέχρι το 2008, όπου και επέστρεψε στην Κύπρο, αγωνιζόμενος τα επόμενα χρόνια σε Ομόνοια, Άρη, Ανόρθωση, ΑΕΠ, Εθνικό Άσσιας και Νίκο & Σωκράτη Ερήμης.

The post Ένας Κύπριος πορτιέρο στην κορυφαία ενδεκάδα ξένων παικτών της Παρτιζάν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE