Έπεσε η αυλαία, αλλά έμειναν τα πανό: Συνεργεία στους δρόμους «ξηλώνουν» τις παρανομίες υποψηφίων
Έπεσε τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας, ενόψει των αυριανών βουλευτικών εκλογών.

Ο κορωνοϊός έχει αφήσει έξι νεκρούς στην Ταϊβάν, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 388 σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση.
Το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας άρχισε την Κυριακή με την πρώτη αγωνιστική (τέσσερα ματς) να ολοκληρώνεται.
Η Ταϊτσούνγκ Φουτούρο και Χανγκ Γουέν επικράτησαν εντός έδρας των NTUPES και Ταϊπέι Ρεντ Λάιονς αντίστοιχα. Αντίθετα οι Ταϊπάουερ και Ταϊνάν Σίτι πέρασαν από τις έδρες των Τάτουνγκ και Μινγκ Τσούαν αντίστοιχα.
Είναι το πέμπτο πρωτάθλημα στο οποίο έχουμε δράση εν μέσω πανδημίας μετά από τ’ αντίστοιχα των Μπουρουντί, Νικαράγουα, Τατζικιστάν και Λευκορωσίας.
The post Αυτή είναι η πέμπτη χώρα στην οποία υπάρχει ποδοσφαιρική δράση εν μέσω κορωνοϊού! – Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




