Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος της Turkish Airlines

Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος της Turkish Airlines

Ένα αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών με προορισμό τη Βασιλεία της Ελβετίας υποχρεώθηκε σήμερα να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης έπειτα από απειλή για τοποθέτηση βόμβας, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αυτό ήταν το τελευταίο τέτοιο κρούσμα με θύμα αεροσκάφος της Turkish Airlines.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 738 μετέφερε 151 επιβάτες, σύμφωνα με την ίδια εκπρόσωπο, και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE