Πέτρος Πολυχρονίδης: Θα παρουσίαζε το Big Brother «Γιατί είναι καλή τηλεόραση» – VIDEO

Πέτρος Πολυχρονίδης: Θα παρουσίαζε το Big Brother «Γιατί είναι καλή τηλεόραση» – VIDEO

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης 

Ο παρουσιαστής του “Τροχού της τύχης” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία του Big Brother.

“Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το Big Brother το οποίο πρέπει να φοβηθώ και να πω όχι. Το έβλεπα ούτως ή άλλως παλαιότερα, το βλέπαμε όλοι. Εκείνη τη βερσιόν, ναι, νομίζω θα μπορούσα να την κάνω γιατί η δουλειά μου είναι παρουσιαστής” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

“Τέτοια πράγματα είναι μέσα στη σφαίρα που με κολακεύουν, να πω, όχι. Απλώς είναι πράγματα τα οποία θα τα έκανα γιατί είναι καλή τηλεόραση” συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Όσον αφορά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ξεκαθάρισε πως “είναι άκομψο να απαντήσω είτε ναι είτε όχι. Νομίζω πως τα επαγγελματικά δεν έχουν να κάνουν διότι εγώ θα είμαι τόσα πολλά χρόνια στον “Τροχό της Τύχης” περισσότερα και από όσα ήταν αυτοί που έκαναν τις πυραμίδες”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE