ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: Πήρε εξιτήριο και συνεχίζει να αναρρώνει

ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: Πήρε εξιτήριο και συνεχίζει να αναρρώνει

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα Βρετανικά ΜΜΜΕ, δεν θα επιστρέψει αμέσως στη δουλειά καθώς χρειάζεται ακόμη χρόνο ανάρρωσης.

Στην Downing Street αναφέρεται ότι "ο πρωθυπουργός έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Λαμβάνοντας υπόψη τη συμβουλή της ιατρικής του ομάδας, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει αμέσως στην εργασία."

"Οι σκέψεις του είναι με εκείνους που επηρεάζονται από αυτή την ασθένεια", κλείνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE