ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 268 νέοι θάνατοι στο Βέλγιο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 268 νέοι θάνατοι  στο Βέλγιο

Συνολικά 1629 νέα κρούσματα του COVID19 κατέγραψαν οι ομοσπονδιακές αρχές στο Βέλγιο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 29647 από την έναρξη καταγραφής.

Από τα νέα κρούσματα, τα 1003 καταγράφονται στη Φλάνδρα, τα 461 στη Βαλλονία  και τα 143 στις Βρυξέλλες (για τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον τόπο κατοικίας των ασθενών).

Την ίδια ώρα ο αριθμός των ασθενών που χρειάστηκε  να μεταφερθούν σε νοσοκομείο μειώνεται,  με 329 εισαγωγές τις τελευταίες 24 ώρες (έναντι 421 χθες) και συνολικά 5353 άτομα να παραμένουν στα νοσοκομεία.

Μειώνεται και ο αριθμός των ασθενών στις εντατικές (-39 τις τελευταίες 24 ώρες), με 1223 ασθενείς να παραμένουν σε ΜΕΘ.

Επιπλέον 477 άτομα έχουν θεραπευθεί από τον COVID19 τις τελευταίες 24 ώρες και έχουν πάρει εξιτήριο (6363 από την αρχή  της κρίσης).

Τέλος 268 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, (41% σε γηροκομεία και 54% σε νοσοκομεία), 3600 από την αρχή της κρίσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE