Σχολίασε την περίπτωση Ροναλντίνιο: «Είναι χαζός, όχι εγκληματίας!»

Σχολίασε την περίπτωση Ροναλντίνιο: «Είναι χαζός, όχι εγκληματίας!»

 

Ο σπουδαίος Αργεντινός άσος του παρελθόντος με άρθρο του στην ισπανική εφημερίδα «El Pais» σχολιάζει την πρόσφατη… περιπέτεια του «Ρόνι», ο οποίος έμεινε ένα μήνα στη φυλακή επειδή προσπάθησε να ταξιδέψει στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο.

«Ο Ροναλντίνιο έμεινε μερικές εβδομάδες στη φυλακή. Αν όλοι οι εγκληματίες ήταν σαν τον Ροναλντίνιο, τότε όλος ο κόσμος θα έπρεπε να είναι στην φυλακή. Είναι άλλο θέμα να είσαι ‘χαζός’, όπως ήταν η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο δικηγόρος του, και άλλο να είσαι εγκληματίας.

Όπως συμβαίνει με τόσους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, για αυτόν η ζωή είναι πάντα γιορτή. Το μοναδικό μέρος που ο Ροναλντίνιο έκανε την ανατροπή και συμπεριφερόταν διαφορετικά ήταν το γήπεδο» σχολίασε ο Βαλντάνο στο άρθρο του με τίτλο: «Αφήστε τον Ροναλντίνιο στην ησυχία του».

Πηγή: Sdna.gr

The post Σχολίασε την περίπτωση Ροναλντίνιο: «Είναι χαζός, όχι εγκληματίας!» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE