Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Λεόντιος Κωστρίκης: «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά πληρώνει τα τεστ»

Ανακοινώνοντας τα νέα κρούσματα Κορωνοϊού  το Σάββατο 11/04, ο Δρ Λεόντιος Κωστρίκης δήλωσε πως οι πληρωμές των 20.000 τεστ που θα γίνουν πληρώνονται από τον Κύπριο φορολογούμενο.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της ανακοίνωσης των νέων κρουσμάτων, η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας απάντησε σε ερώτηση των ΜΜΕ για το ποιος θα πληρώσει τα 20.000 τεστ, η ίδια απάντησε πως επιδοτούνται από το Υπουργείο Υγείας.

Την ίδια ώρα ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης απάντησε «Ο Κύπριος φορολογούμενος φυσικά», θέλοντας να τονίσει πως τα χρήματα δίνονται από τις τσέπες των πολιτών

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE