«Κόντρα» για την απόκτηση του Τόμας Παρτέι

«Κόντρα» για την απόκτηση του Τόμας Παρτέι

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, για τον 27χρονο άσος της ομάδας της Μαδρίτης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μίλαν και η Ρόμα, κάνοντας την απόκτηση του δύσκολη υπόθεση για την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ρήτρα του ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο είναι στα 50 εκ. λίρες, ποσό αρκετά υψηλό με βάση την υπάρχουσα οικονομική κρίση, αλλά ο 27χρονος έχει δείξει τις ικανότητες του αγωνιζόμενος σε 89 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος τα τελευταία 2,5 χρόνια με την ομάδα του Σιμεόνε.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Κόντρα» για την απόκτηση του Τόμας Παρτέι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE