ΠΑΦΟΣ - ΦΟΝΟΣ 20ΧΡΟΝΟΥ: Σε εντατικές έρευνες τοΤΑΕ για τον εντοπισμό των δραστών

ΠΑΦΟΣ - ΦΟΝΟΣ 20ΧΡΟΝΟΥ: Σε εντατικές έρευνες τοΤΑΕ για τον εντοπισμό των δραστών

Εντατικές έρευνες διεξάγει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 10/4/2020 στην επαρχία Πάφου, με θύμα 20χρονο από τη Συρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα υπό εξέταση στοιχεία, το βράδυ της 10ης Απριλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στον Παραλιακό δρόμο Χλώρακας – Κάτω Πάφου, υπήρξε λογομαχία μεταξύ προσώπων, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο να τραυματιστεί σοβαρά (πιθανόν με μαχαίρι) και να εγκαταλειφθεί αιμόφυρτο στην περιοχή. 

Αμέσως, μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων και διεξήγαγαν εξετάσεις και έρευνες, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί ο τραυματίας.

Το Σάββατο 11/04, κατά τη διάρκεια της συνέχισης των ερευνών, εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο σε, περιοχή “Βρέξη “στην Χλώρακα, κρυμμένο σε κοίτη ποταμού, το πτώμα νεαρού άντρα, το οποίο αναγνωρίστηκε ως 20χρονος από τη Συρία. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά και τα μέχρι στιγμής διερεύνηση στοιχεία,  ο φόνος διεπράχθη για λόγους τιμής μεταξύ αλλοδαπών .

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων επίσης από τη Συρία, ηλικίας 22 και 25 ετών, τα οποία και καταζητούνται. Συγκεκριμένα η Αστυνομία καταζητεί τους Walid Al Moustafa 22 ετών και Tarek Haj Halaf 25 ετών και οι δύο από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 10/4/2020 στην επαρχία Πάφου.

Επίσης απευθύνει έκκληση  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλ. 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE