Πήρε τον χρόνο πίσω ο Μιχαηλίδης και θυμήθηκε ΣΤΙΓΜΕΣ της προπονητικής του καριέρας – «Ταξίδια μνήμης, βάλσαμο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήρε τον χρόνο πίσω ο Μιχαηλίδης και θυμήθηκε ΣΤΙΓΜΕΣ της προπονητικής του καριέρας – «Ταξίδια μνήμης, βάλσαμο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Σάββατο (11-04-2020) ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής: 

«Δεν είμαι βέβαιος αν έχω αυτές τις 4 φωτό που μού έστειλε ο παιδικός μου φίλος, κουμπάρος κ συνεργάτης σε όλες τις ομάδες που «μάς πρόσφεραν στέγη» Δήμος Διαμαντής! Πρέπει να βρίσκονται σε κάποιο απο τις δεκάδες album που έχω μαζέψει τόσα χρόνια… Είναι απο προετοιμασία της ΑΕΛ Λεμεσού στο Karlovy Vary στην Τσεχία, νομίζω το 2000 ή 2001 κ τις δημοσιοποιώ με μεγάλη ευχαρίστηση! Ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες του δολοφονικού ιού, που Μένουμε Σπίτι για την προστασία Όλων μας, «τα ταξίδια μνήμης» με τέτοιες υπέροχες φωτό, αποτελούν «βάλσαμο ψυχής»!! Ευχαριστώ πολύ λοιπόν τον Δήμο για το ωραίο διάλειμμα απο τον….κορωνοιό με τις φωτό-ρετρό πριν 20 τόσα χρόνια, στις οποίες πρωταγωνιστεί κ ο άλλος μου στενός συνεργάτης & φίλος Τάσος Κυριάκου! Μη σάς ξεγελάσουν οι πολύ λίγες στιγμές ξεκούρασης, η δουλειά στην προετοιμασία ήταν πάντα πολύ σκληρή….».

Δείτε την ανάρτηση με τις φωτογραφίες:

The post Πήρε τον χρόνο πίσω ο Μιχαηλίδης και θυμήθηκε ΣΤΙΓΜΕΣ της προπονητικής του καριέρας – «Ταξίδια μνήμης, βάλσαμο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE