Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας το Σάββατο 11/04, από τα 21 νέα κρούσματα τα 10 εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης επαφών, 1 άτομο που ταξίδεψε στο εξωτερικό και 10 άτομα των οποίων το ιστορικό διερευνάται.
Όπως ανακοίνωσε ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκκής έχουν παρθεί δείγματα από 17.119 άτομα, ενώ επίσης ανέφερε πως από τα 616 κρούσματα τα 463 προήλθαν από επαφές στην Κύπρο.
Με δική του σειρά ο Δρ Μάριος Λοίζου ενημέρωσε πως μέχρι τις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου 11/04, στο ΓΝ Νοσοκομείο Αμμοχώστου (Νοσοκομείο Αναφοράς), νοσηλεύονται 28 άτομα, 4 από τα οποία στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και επίσης ανέφερε πως έχουν δοθεί 3 εξιτήρια.
Επίσης 8 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο ΓΝ Νοσοκομείο Αμμοχώστου, 2 στο ΓΝ Νοσοκομείο Λεμεσού και 6 στο ΓΝ Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς εκτός αναπνευστήρα, σύμφωνα με τον Δρ Μάριο Λοίζου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις