ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΟΚΑ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Ευτυχίας Παπακυριακού, αδελφής του ήρωα Ηλία Παπακυριακού

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΟΚΑ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Ευτυχίας Παπακυριακού, αδελφής του ήρωα Ηλία Παπακυριακού

Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους της εκλιπούσας αγωνίστριας της ΕΟΚΑ Ευτυχίας Καραμάλλη Παπακυριακού από τη Λυθράγκωμη Αμμοχώστου, αδελφή του ήρωα της ΕΟΚΑ Ηλία Παπακυριακού, η οποία απεβίωσε την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 σε ηλικία 86 ετών, εκφράζουν οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 -1959.

Σε ανακοίνωση, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 -1959 αναφέρουν ότι η κηδεία της εκλιπούσας που ήταν αδελφή του ήρωα της ΕΟΚΑ Ηλία Παπακυριακού, ο οποίος θυσιάστηκε στη μάχη του Αχυρώνα του Λιοπετρίου κατά των Άγγλων αποικιοκρατών στις 2 Σεπτεμβρίου 1958, τελέστηκε σήμερα Σάββατο 11 Απριλίου 2020 εν στενώ κύκλω, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας από την εκκλησία Αγίας Παρασκευής στη Λευκωσία.

Τέλος, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 -1959, τιμώντας τη μνήμη της, εισφέρουν στο Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ το ποσό των 50 ευρώ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.