Απέσυρε την ανάρτηση που «φωτογράφιζε» Τιμούρ ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας

Απέσυρε την ανάρτηση που «φωτογράφιζε» Τιμούρ ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας

Μετά τις αντιδράσεις για την ανάρτηση του που «φωτογράφιζε» τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης την απέσυρε.

Όπως φαίνεται και από την κίνηση του ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας θέλησε να ρίξει τους τόνους καθώς τα όσα έγραψε με αφορμή την δήλωση Τιμούρ για τα σωματεία Β’ κατηγορίας προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων από φίλους της Ανόρθωσης.

 

The post Απέσυρε την ανάρτηση που «φωτογράφιζε» Τιμούρ ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE