ΠΑΦΟΣ: Τον περίμεναν, τον χτύπησαν και τον απήγαγαν - Ήθελαν το κινητό του

ΠΑΦΟΣ: Τον περίμεναν, τον χτύπησαν και τον απήγαγαν - Ήθελαν το κινητό του

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα Σάββατο (11/04) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών αλλοδαπών ηλικίας 25,26 και 20 ετών για υπόθεση απαγωγής, επίθεσης, ληστείας , συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απειλών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ινδός κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι τρεις ομοεθνείς του τον κτύπησαν χτες Παρασκευή (10/04) στην περιοχή πίσω από το πολυκατάστημα Mall , τον απήγαγαν και ακολούθως τον μετέφεραν σπίτι του για να τους δώσει το κινητό του.

Στην συνέχεια αφού του απέσπασαν το κινητό τράπηκαν σε φυγή.

Εναντίον των τριών Ινδών εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης , συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ σήμερα προσήχθησαν ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης πέντε ημερών.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE