Μπορεί να είναι σε άλλη ομάδα όμως ΑΠΟΘΕΩΣΕ Κέρκεζ και Μπεργκ!

Μπορεί να είναι σε άλλη ομάδα όμως ΑΠΟΘΕΩΣΕ Κέρκεζ και Μπεργκ!

Η δουλειά που κάνουν είναι εξαιρετική και δεν περνά απαρατήρητη. Ο λόγος για τον Χένινγκ Μπεργκ και Ντούσαν Κέρκεζ, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τον Γιώργο Τσούκκα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας, έκανε σαφές πως ξεχωρίζει τους προπονητές της Ομόνοιας και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Η χαρακτηριστική δήλωση του: 

Για τους προπονητές που ξεχωρίζει σε Α’ κατηγορία: «Ντούσαν Κέρκεζ. Πολύ καλός άνθρωπος, τον γνωρίζω από τις ακαδημίες Κάνει εξαιρετικά δουλειά, εξαιρετικός προπονητής σε δύσκολες συνθήκες στην ΑΕΛ, έτσι όπως διαβάζουμε. Ακόμα ένας είναι ο Χένινγκ Μπεργκ, της Ομόνοιας. Του αρέσει όλοι οι παίκτες να συμμετέχουν και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό είναι το μυστικό της Ομόνοιας και για αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση. Φαίνεται πως είναι λάτρης της πειθαρχίας, και δεν καταλαβαίνει από ονόματα. Μου αρέσει αυτό. Επίσης, δίνει σημασία και στους Κύπριους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι πολύ καλό».

The post Μπορεί να είναι σε άλλη ομάδα όμως ΑΠΟΘΕΩΣΕ Κέρκεζ και Μπεργκ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.