Το «κυνήγι» της Γιουβέντους για τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα έπρεπε να έχει σταματήσει, αφού ο θαυματουργός 19αρης υπέγραψε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ τον περασμένο χειμώνα.
Ωστόσο, οι ιθύνοντες των Μπιανκονέρι εξακολουθούν να επεξεργάζονται την επόμενη τους κίνηση για τον Νορβηγό και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ διατηρούν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Μίνο Ραϊόλα για το status πώλησης και τις προθέσεις του πελάτη του, ώστε να επιστρέψουν με τρίτη απόπειρα στην πρώτη ευκαιρία.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Γιούβε είχε κινηθεί για την απόκτησή του το 2018 όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Μόλντε και τελικά επέλεξε την Ζάλτσμπουργκ, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο νικήθηκε μαζί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Βεστφαλούς.
gazzetta.gr
The post Δεν το βάζει κάτω για Χάαλαντ – ΤΡΙΤΗ απόπειρα για να τον αποκτήσει! appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com