ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σκηνές από ταινία διαδραματίστηκαν στον Στρόβολο - Απειλές, επιθέσεις με σμίλες και πυροβολισμοί με κυνηγετικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σκηνές από ταινία διαδραματίστηκαν στον Στρόβολο - Απειλές, επιθέσεις με σμίλες και πυροβολισμοί με κυνηγετικό

Σκηνές από αστυνομική ταινία διαδραματίστηκαν χθες Παρασκευή (10/04) βράδυ, λίγο μετά τις 21:00 στην περιοχή του Στροβόλου, εν μέσω φυσικά και των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν λόγω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, 49χρονος που πλησίαζε προς το σπίτι του με το αυτοκίνητό του, πρόσεξε 2 άτομα που κατέβηκαν από σταματημένο αυτοκίνητο να κλωτσούν την είσοδο διπλανής πολυκατοικίας. Όταν και πλησίασε το σταματημένο αυτοκίνητο, συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν άλλοι 2 επιβαίνοντες. Στο μεταξύ, ο ένας εκ των δραστών προσέγγισε το αυτοκίνητο του 49χρονου και ξεκίνησε να κλωτσάει την πόρτα του.

Οι 4 επιβαίνοντες αποχώρησαν μετά από λίγο, αλλά επέστρεψαν λίγο μετά με ενισχύσεις. Κατέφθασαν λοιπόν ακόμη 2 αυτοκίνητα, μεταφέροντας στο σύνολό τους 12-15 άτομα.

Τα άτομα αυτά ήρθαν με εμφανείς προθέσεις. Μάλιστα, ένας άνδρας κατέβηκε και ανέσυρε πιστόλι σημαδεύοντας προς το μέρος όπου βρισκόταν ακόμη ο 49χρονος, αυτή τη φορά με ακόμη 4 άτομα. Όταν ο άνδρας ο οποιος κατέβηκε από το αυτοκίνητο σημάδεψε έναν εκ των τεσσάρων, ο 49χρονος που κρατούσε δύο σμίλες, τις έριξε προς το μέρους του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει το πιστόλι στο έδαφος.

Ακολούθως, ο 49χρονος πυροβόλησε στον αέρα με το κυνηγετικό του όπλο για εκφοβισμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα 3 αυτοκίνητα να αναχωρήσουν.

Στην σκηνή κατέφθασε η Αστυνομία, όπου και απέκλεισε την περιοχή. Κατόπιν ερευνών, εντοπίστηκαν 27 πλήρη φυσίγγια, ξύλα, κομμάτια από γεμιστήρα και άλλα αντικείμενα. Παράλληλα, παραλήφθηκε και το κυνηγετικό όπλο του 63χρονου. Τα 4 άτομα έδωσαν επίσης μαρτυρία και για τα 3 οχήματα.

Λίγο αργότερα, γύρω στις 10κ30 το βράδυ, βρέθηκε το ένα όχημα και ανακόπηκε. Στο όχημα εντοπίστηκαν 4 άτομα, ο ένας εκ των οποίων τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα. Τα άτομα συνελήφθησαν αρχικά για παράβαση των περιοριστικών μέτρων, ενώ ο ένας και για παράληψη συμμόρφωσης να σταματήσει.

Τα 4 άτομα αποτελούνταν από 2 Σύρους, έναν Τούρκο αιτητή ασύλο και έναν Ε/κ. Στο όχημά τους βρέθηκε και μαχαίρι 15 εκατοστών, με αποτέλεσμα την επανασύλληψη τους για μαχαιροφορία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top