ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επαγγελματίας υγείας του Γενικού Νοσοκομείου εντοπίστηκε θετικός

ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επαγγελματίας υγείας του Γενικού Νοσοκομείου εντοπίστηκε θετικός

Επαγγελματίας υγείας του ΓΝ Πάφου εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Δρα Ιωσήφ Μουτήρη Επιστημονικό Διευθυντή για COVID – 19 του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, πρόκειται για νοσηλευτή του χειρουργείου του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Δρα Μουτήρης ανέφερε πως όλο το προσωπικό του χειρουργικού τμήματος του ΓΝ Πάφου θα υποβληθεί σε δειγματοληψία για τον κορωνοϊό προκειμένου να διαφανεί εάν είναι θετικοί ή αρνητικοί στον ιό. Επίσης θα ακολουθήσει η ιχνηλάτιση των επαφών τους.

Στο μεταξύ το Σάββατο θα ληφθεί απόφαση κατά πόσο θα ανασταλεί η λειτουργία του χειρουργείου μέχρι την ολοκλήρωση της εξέτασης των επαγγελματιών υγείας που σχετίζονται με το Τμήμα .

Σημειώνεται πως ο χειρουργικός θάλαμος είναι ήδη κλειστός και κατά συνέπεια δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής εκεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE