Ανανέωσε με τον Ερμή ο Στυλιανού!

Ανανέωσε με τον Ερμή ο Στυλιανού!

Με την φανέλα του Ερμή θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δημήτρης Στυλιανού.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε για δύο ακόμα χρόνια με τους φτεροπόδαρους κάτι που γνωστοποίησε με φωτογραφία την οποία ανέβασε στο facebook. Ο Στυλιανού αγωνίστηκε φέτος συνολικά 3 φορές, 2 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE