ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων 11 στελεχών του ΤΑΕ – Παραμένουν σε αυτοπεριορισμό

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων 11 στελεχών του ΤΑΕ – Παραμένουν σε αυτοπεριορισμό

Θετικά ήταν τα νεότερα σε σχέση με το θέμα των στελεχών του ΤΑΕ Λευκωσίας και συγκεκριμένα τα στελέχη του τμήματος διαρρήξεων.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που έχουμε λάβει, 11 στελέχη του εν λόγω τμήματος της Αστυνομίας έχουν υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό, με τα δείγματά τους να εξετάζονται και να βγαίνουν αρνητικά στον ιό.

Θυμίζουμε ότι τα μέτρα στο ΤΑΕ Λευκωσίας λήφθηκαν όταν γνωστοποιήθηκε πως Γεωργιανός κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα κορωνοϊού.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/4) για υπόθεση διάρρηξης, ενώ την επομένη (7/4) οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, που αποφάσισε την κράτησή του στις Κεντρικές Φυλακές.

Όπως μας αναφέρθηκε από επίσημη πηγή ενημέρωσης, τα στελέχη του ΤΑΕ θα παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 ημέρες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE