Εκτός ο Σεράν, κρίνεται των Λαϊφη και Εντέ

Εκτός ο Σεράν, κρίνεται των Λαϊφη και Εντέ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Ιακοβένκο και Γκαρσία. Ο Σεράν έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Παπαδόπουλος

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ανόρθωσης: 

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού (16:00) αγώνα με την ΑΕΚ στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκαρσία Ιακοβένκο ενώ εκτός έμεινε και σήμερα ο Σεράν. Λαΐφης και Εντέ ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και η συμμετοχή τους θα κριθεί αύριο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Πάους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.