ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο αναπνευστήρες από το Κ.Σ. Κονιών για ενίσχυση του ΓΝ Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο αναπνευστήρες από το Κ.Σ. Κονιών για ενίσχυση του ΓΝ Πάφου

Δύο αναπνευστήρες αποφάσισε το Κ.Σ. Κονιών να προσφέρει στο ΓΝ Πάφου με σκοπό την ενίσχυση του τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κ.Σ. Κονιών, η κοινότητα, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν προσφέρει τη δωρεά δύο αναπνευστήρων στο ΓΝ Πάφου και συγκεκριμένα για το Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης, για βοήθεια που πιθανόν να χρειαστούν για τη θεραπεία των συμπολιτών μας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κονιών Κυριάκος Κυριάκου, ο ένας αναπνευστήρας αποτελεί δωρεά του Κοινοτικού Συμβουλίου Κονιών και ο δεύτερος είναι δωρεά από Κινέζο, μόνιμο κάτοικο της κοινότητας.

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε η δωρεά σχετίζεται με τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας και όλη η ανθρωπότητα από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και τις μεγάλες ανάγκες που δημιουργούνται σε εξοπλισμούς τόσο για τα Νοσοκομεία όσο και για το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Οι δύο αναπνευστήρες θα παραδοθούν στον Δρα Ιωσήφ Μουτήρη, Επιστημονικό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.