Πρώτη επιλογή ο Ντιέγκο Κάρλος

Πρώτη επιλογή ο Ντιέγκο Κάρλος

Ο Καλιντού Κουλιμπάλι αποχωρεί το καλοκαίρι και η Νάπολι έχει εντοπίσει τον πιθανό αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου αμυντικού. Πρώτος στη λίστα ο στόπερ της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος.

Παρελθόν θα αποτελέσει το καλοκαίρι από τη Νάπολι ο Καλιντού Κουλιμπαλί και γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση επεξεργάζεται τη διάδοχη κατάσταση. Βασικός στόχος των «παρτενοπέι» είναι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Corriere dello Sport.

Βεβαίως, δεν είναι μια τόσο εύκολη υπόθεση, καθώς ενδιαφέρον έχουν δείξει μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Λίβερπουλ είναι η πρώτη ομάδα που έκανε διερευνητική κρούση για τον 27χρονο άσο, ενώ έχει μπει στο στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα της Ανδαλουσίας, ο Ντιέγκο Κάρλος είναι βασικός και αναντικατάστατος, μετρώντας 31 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο πρώην παίκτης της Ναντ μπορεί να έχει ρήτρα αποδέσμευσης τα 75 εκατ. ευρώ, ωστόσο η Σεβίλλη δεν θα έλεγε όχι στην παραχώρησή του στη Νάπολι με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πρώτη επιλογή ο Ντιέγκο Κάρλος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.