Ο Πρόεδρος ενημερώνει Δευτέρα (13/04) τα κόμματα για οικονομία, δηλώνει ο Κούσιος

Ο Πρόεδρος ενημερώνει Δευτέρα (13/04) τα κόμματα για οικονομία, δηλώνει ο Κούσιος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα ενημερώσει τη Δευτέρα 13/04, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για την κατάσταση της οικονομίας, όπως αυτή διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

Η σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 της Δευτέρας 13/04, στο Προεδρικό Μέγαρο, και σε αυτήν θα συμμετέχουν, επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρς, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνος Ηροδότου και ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Θα γίνει ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τα οικονομικά του κράτους και τις προθέσεις του κράτους καθ` όσον αφορά την οικονομία, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Κούσιος, σημειώνοντας πως "θα συζητηθούν τα οικονομικά όπως αυτά διαμορφώνονται λόγω της κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού, που αναπόφευκτα επηρεάζει και την οικονομία της Κύπρου".

Πρόκειται για μια ενημέρωση για την κατάσταση της οικονομίας, όπως αυτή αναμένεται να επηρεαστεί από την κρίση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τις δυνατότητες που έχει το κράτος και τους σχεδιασμούς που γίνονται από το αρμόδιο Υπουργείο, σημείωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως αναμένεται ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα εκφράσουν τις απόψεις τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE