Μειώθηκε η τιμή των εισιτηρίων της Νέας Σαλαμίνας

Μειώθηκε η τιμή των εισιτηρίων της Νέας Σαλαμίνας

Η Νέα Σαλαμίνα απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠ μέσω της οποίας ζήτησε να μειωθεί η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.

Η ΚΟΠ ενέκρινε το συγκεκριμένο αίτημα και τα εισιτήρια του ματς στο Αμμόχωστος θα κοστίζουν 10, 5 και 1 ευρώ. 

Αναλυτικά: 

Μετά από αίτημα της Νέας Σαλαμίνας εγκρίθηκε από την ΚΟΠ η μείωση της τιμής του εισιτηρίου για τον αγώνα της με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Απριλίου στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» ως ακολούθως:

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Μαθητικό: 5 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.