Καταγγελία «ΒΟΜΒΑ» από αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα!

Καταγγελία «ΒΟΜΒΑ» από αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα!

Πρωτοφανείς διαστάσεις παίρνει η διοικητική κρίση στη Μπαρτσελόνα, με αντιπρόεδρο που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση να καταγγέλλει πως κάποιος έχει βάλει χέρι στα ταμεία του συλλόγου!

Έξι μέλη του διοικητικού συμβουλίου παραιτήθηκαν καταγγέλλοντας τον πρόεδρο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου και ζητώντας άμεσα εκλογές.

Ωστόσο, το θέμα παίρνει διαστάσεις μετά τους ισχυρισμούς ενός εκ των παραιτηθέντων για σοβαρές οικονομικές ατασθαλίες.

Ο Εμιλί Ρουσάουντ, πρώην αντιπρόεδρος πια, ο οποίος που θεωρείτο και ως πιθανός διάδοχος του Μπαρτομέου στις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για το 2021, έκανε λόγο για κακοδιαχείριση κονδυλίων.

«Όταν πληρώνεις ένα εκατομμύριο ευρώ, για κάτι που αξίζει 100.000… Δεν ξέρω ποιος ήταν, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα», δήλωσε ο τέως αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αναφερόμενος ίσως στα χρήματα που δόθηκαν σε εταιρεία για την περιβόητη παρακολούθηση των social media, μία υπόθεση που αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό του συλλόγου.

Ο Ρουσάουντ δεν κατονόμασε κάποιον, αλλά τόνισε έχει υποψίες για το ποιος μπορεί να είναι ο υπεύθυνος.

Πηγή: sdna.gr

The post Καταγγελία «ΒΟΜΒΑ» από αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE