ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η άγνωστη «πτέρυγα πολέμου» στο ΓΝ Λευκωσίας και η πρόταση Μαλά

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η άγνωστη «πτέρυγα πολέμου» στο ΓΝ Λευκωσίας και η πρόταση Μαλά

Τοποθέτηση από τον Κύπριο γενετιστή και υποψήφιο των Προεδρικών Εκλογών του 2018 Σταύρο Μαλά.

Ο κύριος Μαλάς, ο οποίος είχε διατελέσει και Υπουργός Υγείας το πρωί της Παρασκευής 10/4 μιλώντας στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ και την Ελένη Βρεττού κατέθεσε την πρότασή του για αξιοποίηση της πτέρυγας, η οποία έχει σχεδιαστεί για χρήση εν καιρώ πολέμου.

Όπως συμπλήρωσε ο γνωστός γενετιστής, πρόκειται για μια πτέρυγα, η οποία μπορεί να δώσει λύσεις, καθώς βρίσκεται απομονωμένη από το υπόλοιπο Νοσοκομείο και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την πανδημία του κορωνοϊού απελευθερώνοντας έτσι την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πρόσθεσε πως η πτέρυγα χρειάζεται κάποιες εργασίες για να ολοκληρωθεί και ίσως βρισκόμαστε στην κατάλληλα περίοδο για να προχωρήσουν τα έργα.

Στ.Στ.

Την πιο πάνω πρότασή του μετέφερε και στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.