ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΞΩΔΙΚΟ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Ζήτησε τα στοιχεία για το πρόστιμο στον συνταξιούχο η Αστυνομία- «Εμένα δεν με ενδιαφέρει, εγώ θα σε γράψω»

ΕΞΩΔΙΚΟ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Ζήτησε τα στοιχεία για το πρόστιμο στον συνταξιούχο η Αστυνομία- «Εμένα δεν με ενδιαφέρει, εγώ θα σε γράψω»

Τροχοδρομούνται εξελίξεις αναφορικά με το παράπονο γυναίκας που είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη 9/4 μέσα από την εκπομπή του Omega «Αιχμές».

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε τηλεθεάτρια, συγκλονίζοντας με τα λόγια της, στον συνταξιούχο σύζυγό της επιβλήθηκε εξώδικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, γιατί σε ιδιόχειρο σημείωμα του, για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση είχε παραλείψει να γράψει την ημερομηνία.

Σε έλεγχο από αστυνομικό και εξαντλώντας την αυστηρότητά του το μέλος της Δύναμης, θεώρησε τα στοιχεία του συνανθρώπου μας ελλιπή με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει, παρά τις επανειλημμένες φορές που του ζήτησε συγνώμη.

«Συγνώμη κύριε Αρχηγέ της Αστυνομίας, έχω τρία παιδιά νοσηλευτές-ήρωες όπως τους αποκαλούν τώρα, στην πρώτη γραμμή του Νοσοκομείου Λεμεσού, στον 5ο όροφο και αλλού. Τρέμω κάθε μέρα στην ιδέα, μήπως και οι επόμενοι νοσηλευτές που νοσήσουν θα είναι τα παιδιά μου. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ανεύθυνος να πάει να γυρίζει χωρίς ημερομηνία πάνω σ’ ένα χαρτί να του κόψουμε την κεφαλή του καλέ;»

O Αρχηγός Αστυνομίας που ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή είχε ζητήσει από την τηλεθέατρια να αφήσει τα στοιχεία της και όπως πληροφορούμαστε, την Παρασκευή 10/4 αυτά ζητήθηκαν από το Γραφείο Τύπο της Δύναμης.

Όπως μας μεταφέρθηκε, η Αστυνομία μετά από οδηγίες του Κύπρου Μιχαηλίδη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή (12:00) στη διερεύνηση του παραπόνου καθώς και των στοιχείων, ώστε να εντοπιστεί και το εξώδικο.

Όπως μάλιστα είχε δηλώσει ο Αρχηγός Αστυνομίας, αν διαπιστωθεί ότι ο λόγος που καταγγέλθηκε ο συνταξιούχος, ήταν το γεγονός ότι παρέλειψε να γράψει την ημερομηνία στο σημείωμα, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες με μεγάλη πιθανότητα αυτό να διαγραφεί.

 

(φωτογραφία αρχείου)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top