Προπονούνται σε ΓΚΡΟΥΠ στην «Κυρία»! Δεν το κάνουν στα «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Προπονούνται σε ΓΚΡΟΥΠ στην «Κυρία»! Δεν το κάνουν στα «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η εφημερίδα “Πολίτης” δίδει συνέχεια στα χθεσινά ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, για μεγάλη ομάδα της οποίας οι ποδοσφαιριστές (μετά από σχετική άδεια) προπονούνται σε γκρουπ. 

Η ομάδα αυτή είναι η Ανόρθωση. Οι παίχτες της Κυρίας, πηγαίνουν στο προπονητικό κέντρο “Αντώνης Καράς”, κατά ομάδες, θέλοντας βεβαίως να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Ύστερα απο τη δημοσιοποίηση του θέματος, προφανώς θα… κοιτάξουν να κάμουν το ίδιο κι άλλες ομάδες.

The post Προπονούνται σε ΓΚΡΟΥΠ στην «Κυρία»! Δεν το κάνουν στα «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαιώνει, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, τη βούληση για τριμερή συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας – Συρίας – Κύπρου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της 80ής Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των ΗE στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE