Λουκάκου σε Αντριάνο: «Μαζί θα βάζαμε 70 γκολ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λουκάκου σε Αντριάνο: «Μαζί θα βάζαμε 70 γκολ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδικτυακή συνάντηση των Ρομελού Λουκάκου και Αντριάνο μέσω του Instagram της Ίντερ, με τον Βέλγο να λέει ότι «μαζί θα βάζαμε 70 γκολ» και τον Βραζιλιάνο να τον χαρακτηρίζει διάδοχό του.

Ο πρώτος έγραψε την δική του, σύντομη ιστορία στην Ίντερ και ο δεύτερος μόλις άρχισε. Αντριάνο και Ρομελού Λουκάκου έκαναν διαδικτυακή κουβέντα μέσω του προφίλ της Ίντερ στο Instagram και μας χάρισαν μερικές ξεχωριστές ατάκες.

«Μαζί θα βάζαμε 70 γκολ» υποστήριξε ο Βέλγος επιθετικός για τον Βραζιλιάνο, για τον οποίο είπε πως υπήρξε παιδικό του ίνδαλμα και, επειδή έβλεπε τα γκολ του Αυτοκράτορα στο YouTube, όταν οι Νερατζούρι τον προσέγγισαν, δεν το σκέφτηκε πολύ.

«Είσαι ο διάδοχός μου. Υπόσχομαι να έρθω να σε βρω όταν θα μπορέσω» είπε με την σειρά του ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Λουκάκου και δήλωσε «ευτυχισμένος» για την πορεία του Βέλγου και της παλιάς του ομάδας.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Λουκάκου σε Αντριάνο: «Μαζί θα βάζαμε 70 γκολ»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE