Επιστρέφουν Νίκος Μουτσινάς και Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΣΚΑΙ
09.04.2020 - 09:50
DATA[
Ο κορωνοϊος διέκοψε απρόοπτα αρκετές εκπομπές τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο.
Ο Νίκος Μουτσινάς με το “Καλό μεσημεράκι” φαίνεται θα επιστρέψει μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 15:00, τηρώντας, βέβαια, πάντα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.
Η εκπομπή θα είναι σε… Karantina Edition και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά θα είναι η μοναδική Βάνια με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της αλλά και οι Alcatrash που μας ξεσηκώνουν με τις “πειραγμένες” μουσικές τους.
Την ίδια μέρα, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 12:00, επιστρέφει και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα, τον Νίκο Γεωργιάδη, την Έλενα Κώνστα και την Κατερίνα Γκαγκάκη.
Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 19χρονου που τραυματίστηκε κρίσιμα στον χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πτώση από όχημα που οδηγούσε συνομήλικός του.