Τέλος η εκπομπή της Αννίτας Πάνια; Τι έχει συμβεί;

Τέλος η εκπομπή της Αννίτας Πάνια; Τι έχει συμβεί;

Τι συμβαίνει με την Αννίτα Πάνια και την εκπομπή της;

Όχι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω κορονοϊού καθώς μετρούν μήνες τα σύννεφα που υπάρχουν για την παρουσιάστρια και την εκπομπή της. Εδώ και τέσσερις μήνες η Αννίτα Πάνια είναι απλήρωτη όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και αυτό δεν έχει να κάνει με το Open και τον Ιβάν Σαββίδη καθώς η ώρα που προβάλλεται η εκπομπή της Αννίτας, είναι «νοικιασμένη από εταιρεία παραγωγής, η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη του καναλιού Epsilon, Φίλιππο Βρυώνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η παρουσιάστρια προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασής της με την εταιρεία παραγωγής καθώς τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. Αυτή την περίοδο οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρίσκονται σε συζητήσεις για να βρουν λύσει και να αποφύγουν τη διακοπή της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.